Innan studierna drog igång igen efter jul åkte jag och Max till Köpenhamn. Tvungen att passa på medan vardagarna var fria och tågbiljetterna billiga. Vi bodde på Steel house Copenhagen. Litet rum, billigt och fräscht. Kan rekommendera starkt om man bara vill ha sängplats för bra pris. Perfekt för studenter, resande eller med en begränsad budget.

Det finns städer man verkligen njuter av som turist. Sen finns det städer som man verkligen skulle kunna tänka sig att flytta till. Köpenhamn är en sådan stad. Här skulle jag verkligen kunna bo inte bara besöka.

Nyhavn

Palmhuset

// Ebba Lillieström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s