Godmorgon!
Sommar är min favoritsmak, årstid och melodi. Finns inget bättre och jag njuter varje dag. Länge sedan jag satt här och skrev av mig, jag har varit tvungen att prioritera annat. Skolan, min lägenhet, jobb och så vidare. Det känns som att den här extra tiden har jag lagt på att chilla. Exempelvis titta på Netflix. Haha men det kanske var något jag behövde göra.

Förr veckan var jag på Öland med hela familjen. Laddade batterierna med mina nära. Så bjuder på en bild av två syskonbarn. Ska bli bättre på att skriva här samt dela med mig av mina kreativa tankar. Jag saknar det ju.

// Ebba Lillieström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s