Jag förstår inte hur jag kunde vara så duktig på det här för några år sedan. Bara sätta mig ned och skriva som att jag kunde allt och tipsa om allt i världen. Det är så svårt att se sig som intressant för jag vill inte bidra till den värld vi lever i idag. Att hela tiden jämföra sig och tråna efter hur andra lever. Ju mer ytan verkar ouppnåelig desto längre ifrån är man den ytan. Det är en filosofi jag har iallafall.

Däremot vill jag inspirera men till rätt saker. Som att dela kreativitet, att våga drömma och att våga satsa. Jag filar väl fortfarande på vem jag är mer specifikt för mitt bildspråk är väldigt spretigt just nu. Men blogga och tipsa ska jag bli bättre på. Jag vill ju det här så mycket!

/ Ebba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s