Jag är verkligen dålig på att skriva här men jag glömmer bort min egen hemsida. Tack för att ni påminner om att den existerar och om att jag fotograferar. Jag har två bröllop spikade i sommar och det ska bli så kul! Så glad över alla fina förfrågningar om att fotografera bröllop! Vilken portfolio jag kommer ha sen och vilka fina nya erfarenheter och ögonblick jag kommer få ta del av.

Just nu är min första termin avklarad. Jag har skrivit min immaterialrättstenta och jag tror jag är godkänd. Jag borde vara det iallafall. Nu ska jag lägga ned själ och hjärta i lägenheten och måla om sovrum samt vardagsrum. Det kommer jag visa upp här med fina bilder förhoppningsvis.

Har även problem med min bank just nu. Öppnade ett avanza konto och ett av mina konton jag hade pengar på avslutades så nu är några tusenlappar i ett moln där uppe någonstans och ingen jag pratar med tar mitt problem på allvar. Avanza lyssnade iallafall så nu hoppas jag att min bank snackar med dem så att de tillsammans kan lösa problemet om var mina pengar är och hur jag får tag i dem.

Som ni märker hade jag lite på hjärtat idag. Men jag mår bra. Skönt att studierna börjar rulla igång snart så jag har massa saker på schemat igen. Jag mår bra av att göra saker. Jag har inte fotograferat så värst mycket över jul. Tyvärr.


2 kommentarer

  1. Hej! Jag är så intresserad av programmet du läser. Skulle inte du kunna göra ett inlägg om dina studier och programmet, och hur arbetsmarknaden ser ut efter examen? Vad är dina framtidsplaner?
    Kram!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s