Hej.
Igår satt jag framför photoshop under så gott som hela kvällen. Har fixat och trixat med en födelsedagspresent till min syster. Hon önskar sig två utskrifter från hennes bröllop och det satt jag och redigerade med igår. Bilden blev svartvita, men vit marginal och så trollade jag bort lite tråkigheter i bakgrunden. Bilderna skickades redan imorse så förhoppningsvis blir det bättre än vad jag föreställer mig!

Utskrift2.liten

Utskrift1.liten

// Ebba Lillieström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s