Idag brast tålamodet. Jag har inte fått ett raseriutbrott på flera år. Ni vet när man var liten och skrek samtidigt som tårarna rann för allt tålamod tagit slut? Så kände jag idag. Skulle skriva ut 200 papper med lagtext om immaterialrätt och ingenting ville samarbeta med mig. Skrivaren slutade fungera. Tonerna missfärgade pappret. Den andra skrivarens sladd låg i ett hav av andra sladdar och tonerna var slut. Det brast och jag bara orkade inte mer. Nu är jag hemma igen och min röst är helt förstörd, men jag är lugn. Man är ju bara människa. Det var skönt att bli sådär riktigt förbannad!

 

Processed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with a9 preset

/ Ebba Lillieström

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s