Idag lämnades min designdagbok in. En uppgift om att dela sig av sina tankar kring utbildningen. Jag gjorde ett litet häfte i InDesign med mina tankar, reflektioner och upplevelser. Blev mest nöjd med den här sidan. Den är rörig som tusan, men den var roligast att göra.

Målade mitt köksfönster och balkongdörren så nu ska jag studera tills jag inte klarar av att sitta uppe längre. Ha en fin kväll!

blogg.png

/ Ebba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s