Jag börjar ALLTID med bilderna när jag skriver blogginlägg. Sedan formulerar jag en text. Det är väldigt sällan jag vill dela med mig av någonting jag varit med om. Det är bilden jag vill visa och berätta om. Jag vill bara att ni ska få ta del utav det jag håller på med. Den stora anledningen till att jag började att blogga från första början för sisådär 7 år sedan. Texten har aldrig varit fokus, förutom när jag klippt ihop guider eller förklarat saker. Det kära vänner ska jag bli bättre på. Jag ska bli bättre på att förklara och visa. Ge tips, dela och uttrycka varför jag gör saker på ett visst sätt.

Här nedanför är iallafall ett självporträtt jag tog i Grekland. Människorna i bakgrunden ger hela bilden ett iakttagande intryck och jag älskar hur bilden i sig inte ser ut som ett självporträtt. Jag lyckades se väldigt avslappnad ut trots att jag höll kameran i en väldigt obekväm position. Vinkeln är guld! Oplanerad – som de mesta av mina bra bilder är, de bara händer av en slump.

Processed with VSCO with fn16 preset
A moment in Greece

/ Ebba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s