Det händer väldigt mycket, fortfarande. Det kommer antagligen ta ett bra tag innan denna storm har lagt sig i mitt liv. Jag har projekt på gång hela tiden och det är kul! Precis vad jag behövde i mitt liv.

Jag vet inte om ni har missat detta, men jag studerar nu. Jag läser grafisk design och kommunikation i Norrköping på LiU. Jag trivs som fisken i vattnet. Det är en utbildning helt i min smak. Det är annorlunda att vara omringad av människor med liknande intressen och kunskap. Det är jag inte van vid. På gymnasiet var det inte många fler än jag som fotograferade eller hade som hobby att redigera bilder och spana in visuellt material. Jag har alltid varit lite av en visuell nörd.

Iallafall om någon är nyfiken så läser jag allt från designhistoria, visuell kultur, grafisk design, medieproduktion, typografi osv.

Jag är såld eller med andra ord – jag är hemma.

Processed with VSCO with a4 preset  Processed with VSCO with a6 preset

Bilder från universitetet

 

/ Ebba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s