Jag har flyttat till mitt eget. Både på nätet och i verkligheten, för det handlar om att göra allt eller inget. Eller? För mig brukar det bli så. Jag kan inte göra något på halvfart. Allting ska alltid ske helhjärtat eller inte alls. Det är mycket nu, men oj vad jag trivs.

Jag trivs på universitetet där jag nu pluggar grafisk design och kommunikation. Jag lär mig så mycket spännande saker. Allt ifrån text, bildspråk, visuell kultur och kreativa datorprogram.
Lägenheten är bra, jag känner mig som hemma. Redan, efter ja så gott som två veckor. Det är lite ensamt ibland, men jag trivs i mitt eget sällskap så det bekymrar mig inte så mycket.
Wordpress däremot har bekymrat mig. Jag har slitit mig i håret, googlat, gett upp, försökt igen och blivit lite smått galen. Jag får fortfarande inte till min portfolio! Hur svårt ska det vara… Men det kommer. Det kommer lösa sig.

Processed with VSCO with c8 preset

Ebba Lillieström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s